Ο Κολαούτι χρειάζεται τον Κάλβο

Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η Ανόρθωση, είναι αυτή του ακραίου επιθετικού, ενώ όταν έφυγε ο Τόνι Κάλβο, η ομάδα μας έχασε τον ποδοσφαιριστή της που είχε δώσει πέρσι τις περισσότερες ασίστ. Και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα ο Ρομπέρτο Κολαούτι, ο οποίος παρά το ότι μπορεί να βγει και έξω από την περιοχή και να μοιράσει παιγνίδι, μέσα στην περιοχή είναι «target man» και για να τον αξιοποιήσεις σωστά χρειάζεται ένα ποδοσφαιριστή όπως τον Τόνι Κάλβο.

Ο Ισπανός πέρσι δεν απέδωσε αυτά που μπορούσε, αλλά την ίδια ώρα από τα δικά του πόδια προήλθαν πολλές πάσες που κατέληξαν τέρμα. Πέρσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έλειπε ο ποδοσφαιριστής που θα είχε το εύκολο τέρμα και θα μετουσίωνε σε τέρμα τις μπαλιές των συμπαικτών του. Στα χαρτιά τουλάχιστον, αυτός ο ποδοσφαιριστής ήρθε φέτος στην ομάδα και ακούει στο όνομα Ρομπέρτο Κολαούτι.

Σχεδόν σε όλα τα παιγνίδια που έδωσε φέτος η ομάδα μας, επίσημα και φιλικά, και αγωνίστηκε ο Αργεντινός, δεν τροφοδοτήθηκε σωστά στην περιοχή. Ο Σουσιάν ακόμη να μπει στο κλίμα της ομάδας, ενώ ο Φοφανά δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα σου δώσει τελικές πάσες. Η ομάδα είναι φανερό πως έχει πρόβλημα να τροφοδοτήσει τον επιθετικό της, και η ενδεχόμενη επιστροφή Τόνι Κάλβο θα είναι σίγουρα πολύ καλοδεχούμενη από τον Ρομπέρτο Κολαούτι, για αυτόν ακριβώς το λόγο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ