Ο Κασσιανός και ο ανασταλτικός παράγοντας

Μετά την Εκλογική Συνέλευση απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Χρόνος πολύ λίγος για να βρεθεί ένας προπονητής, ο οποίος θα ξέρει από την αρχή ότι πολύ πιθανό θα του χρεωθεί ενδεχόμενη αγωνιστική αποτυχία από τη στιγμή που δεν θα έχει χρόνο να δουλέψει την ομάδα και να κάνει τις δικές του εισηγήσεις για το ρόστερ. Δηλαδή, ο νέος προπονητής θα πρέπει να δουλέψει μία, αδούλευτη, ομάδα σε ελάχιστο χρόνο για να προσπαθήσει να της περάσει τη δική του φιλοσοφία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Και όταν το πρωτάθλημα αρχίζει με δύο συνεχόμενους αγώνες με Ομόνοια και Απόλλωνα, ενδεχόμενες αποτυχίες σε αυτά τα παιγνίδια πιθανό να φέρουν μουρμούρα στο πρόσωπο του νέου προπονητή.

Σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν σε διάφορα μέσα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Σωματείου Αχιλλέας Νικολάου «επιβεβαίωσε» αυτό που είχαν πολλοί από εμάς στο μυαλό τους. Ότι το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Χριστάκης Κασσιανός στον πάγκο της Ανόρθωσης είναι υπαρκτό. Σε δηλώσεις του στην Sportday συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Χριστάκης Κασσιανός, καθώς ακόμα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. «Είχαν μια αποτυχία δεν πρέπει να τους καταδικάσουμε, εξάλλου είναι παιδιά της Ανόρθωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή έχουν προταθεί στην ομάδα μας κάποιοι προπονητές όπως ο Νίκκι Παπαβασιλείου και πιθανώς να γίνονται ενέργειες από το συνδυασμό Αχιλλέα Νικολάου για την εξεύρεση προπονητή. Αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε αργότερα και όχι μετά από δύο εβδομάδες, τότε οι περισσότεροι προπονητές θα έβλεπαν με καλύτερο μάτι να αναλάβουν τον πάγκο της ομάδας, καθώς θα είχαν χρόνο να δουλέψουν μαζί της και να παρουσιάσουν αυτό που έχουν στο μυαλό. Την ίδια ώρα όμως, σίγουρα δεν θα θέλουν να «κάψουν» το όνομα τους αναλαμβάνοντας μία ομάδα με τόσα προβλήματα, μόλις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που έχοντας την ευκαιρία να αναλάβουν μία ομάδα σαν την Ανόρθωση, να μην κάνουν πίσω από τον ανασταλτικό αυτό παράγοντα και αν τους ζητηθεί τότε να δεχθούν την πρόταση.

Εν κατακλείδι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ρευστά. Από τη στιγμή όμως που ακόμη περιμένουμε την Εκλογική Συνέλευση της Τρίτης και ότι αποφασιστεί τότε, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα προχωρήσει η ομάδα στο κεφάλαιο προπονητή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ