Να «τρέξουμε» τα γεγονότα

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον ότι κάποιοι είτε δεν έχουν κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, είτε κωλυσιεργούν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και τη δική τους ατζέντα. Όλα αυτά φυσικά εις βάρος της ομάδας, η οποία είναι ακυβέρνητο καράβι (επίσημα) από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι τις 13 του Αυγούστου.

Είναι πλέον αναγκαίο να τρέξουμε εμείς τα γεγονότα. Ο κόσμος της Ανόρθωσης. Ο κόσμος που υπέφερε περισσότερο από όλους τα τελευταία χρόνια, καθώς είδε την ομάδα από την κορυφή του Έβερεστ που βρισκόταν, να γκρεμοτσακίζεται μόλις σε μερικά χρόνια από τους λάθους χειρισμούς των «σωτήρων» της ομάδας.

Και ενώ αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την καταστροφή, είναι αδιανόητο κάποιοι να βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον, ακόμα μία φορά, πάνω από το συμφέρον της ομάδας.

Η πίεση του κόσμου πρέπει να ενταθεί και πρέπει να ενταθεί άμεσα. Κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι οι αποφάσεις τους καταστρέφουν την ομάδα μας, και να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από νομικίστικα πράγματα, που ακόμη και έτσι υπάρχουν τα παραθυράκια να παρακαμφθούν αν ενδιαφέρονταν πραγματικά για την επιβίωση του σωματείου.

Ας εντείνει ο κόσμος της ομάδας λοιπόν την πίεση και ας δούμε επιτέλους φως στο τούνελ που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Η Ανόρθωση βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο και μόνο ο κόσμος φαίνεται να το αντιλαμβάνεται αυτό…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ