Μόνο ο Λαΐφης έμεινε

Μετά και την παραχώρηση του Ανδρέα Αβραάμ στην Μέταλουργκ Ντόνεσκ, για το παιγνίδι του Σαββάτου η μόνη λύση που απομένει για τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Με τον Βαλεντίνο Σιέλη να είναι τραυματίας και τον Τζέισον Δημητρίου να χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να είναι έτοιμος αγωνιστικά, στο παιγνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια οι μόνες λύσεις που απομένουν για την αμυντική γραμμή είναι οι Άντιτς, Λαΐφης, Ζόρζε, Οικονόμου και Παβίσεβιτς, με τον τελευταίο να προέρχεται από τραυματισμό και να μην είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι πανέτοιμος για το παιγνίδι.

Δηλαδή, αν ο Παβίσεβιτς είναι έτοιμος, η αμυντικά μας γραμμή αναμένεται να αποτελείται από τους Ζόρζε και Παβίσεβιτς στο κέντρο της άμυνας, Άντιτς δεξιά και Λαΐφης αριστερά. Το μόνο διαφορετικό που μπορεί να κάνει ο Ζόρζε Κόστα, είναι να βάλει τον Ζαχαρία Θεοδώρου δεξιά και να πάει στα αριστερά ο Άντιτς.

Πέραν τούτου, με την παραχώρηση Αβραάμ χάνουμε τον τρίτο ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στα επιθετικά άκρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Φοφανά και Σουσιάν συν οι νεαροί, αν και είναι πιθανό να επιστρέψει ο Κάλβο πίσω. Πάντως, αυτή τη στιγμή είναι ακόμη πιο επιτακτικό να έρθει στην ομάδα ένα αριστερό μπακ, για να μην έχουμε περαιτέρω προβλήματα μέσα στη χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ