Μείναμε πίσω στα μεταγραφικά

Συμπληρώθηκε μία εβδομάδα και κάτι από τότε που ο Ζόρζε Κόστα ανάλαβε ως προπονητής της ομάδας μας. Η μεταγραφική ενίσχυση όμως έμεινε στάσιμη, αν και ονόματα εξετάζονται συνεχώς. Μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, η Ανόρθωση εξακολουθεί να έχει προβλήματα σε συγκεκριμένες θέσεις, και ο χρόνος πιέζει για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις εκεί που χρειάζονται, για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Και λέμε συνέχεια, γιατί μέχρι το παιγνίδι με την Ομόνοια η ομάδα θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Όποιοι ποδοσφαιριστές έρθουν στην ομάδα, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τουλάχιστον από τη δεύτερη αγωνιστική και μετά.

Το θετικό είναι ότι μετά τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Ομόνοια, ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, κάτι που θα αποδειχθεί ευεργετικό για την ομάδα μας. Πρώτο, γιατί ο Ζόρζε Κόστα θα έχει μία εβδομάδα επιπλέον για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, και δεύτερο επειδή θα υπάρχει χρόνος για τα μεταγραφικά αποκτήματα να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να τρέξει άμεσα όμως. Δεν γίνεται μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα να μην ξέρουμε ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν να είναι στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ζόρζε Κόστα θα πρέπει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του μέσα στη χρονιά, για αυτό και οι προσθαφαιρέσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ