Με γεμάτες τσέπες στο ντέρμπι

Η διοίκηση Αχιλλέα Νικολάου έκανε ως όφειλε και πλήρωσε ψες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπως σας είχαμε αναφέρει από χθες.

Παίχτες, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν τίμησαν τα λεφτά που πήραν. Μας έχουν μέχρι στιγμής κάνει ρεζίλι σε Κύπρο (φιλικά) και Ευρώπη και οφείλουν να ξεπλύνουν κάτι από αυτή την ντροπή το Σάββατο.

Η απαίτηση όλου του Ανορθωσιάτικου κόσμου, ο οποίος θα καταπιεί τον εγωισμό του και θα βρεθεί το βράδυ το Σαββάτου στο Αντώνης Παπαδόπουλος, είναι να φύγουν από το γήπεδο με το φορείο αν χρειαστεί, αλλά να πάρουν το τρίποντο. Όχι απλά να προσπαθήσουν, ούτε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτά τ’ ακούμε βερεσέ. Απαιτούμε τη νίκη!

Αυτή πρέπει να είναι και η απαίτηση των διοικούντων από τους παίχτες. Όταν σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, άνυδρες οικονομικά, δίχως το Σωματείο να έχει κανένα έσοδο, καταφέρνεις να βρεις λεφτά για να πληρώσεις τους πρίγκιπες των αποδυτηρίων, δικαιούσαι να έχεις απαιτήσεις. Ή καλύτερα, υποχρεούσαι να έχεις απαιτήσεις!

Πρέπει σήμερα και αύριο να πάει ισχυρό μήνυμα από τους διοικούντες στο προπονητικό κέντρο Αντώνης Καράς, ότι η νίκη σε δυο βράδια είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος. Οι εποχές της συγνώμης και του «δεν πειράζει» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Απαιτούμε από τους παίχτες μας τη νίκη, διότι μας την οφείλουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ