Μας κάνει, δεν μας κάνει, μας κάνει…

Πέρσι ήταν στον Ολυμπιακό δανεικός. Φέτος επέστρεψε στην ομάδα και συμμετείχε στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Κύπρο. Στη συνέχεια δεν μας έκανε και τον είχαμε για δανεικό ενώ δεν ακολούθησε την προετοιμασία στην Ολλανδία. Στη συνέχεια αποφασίσαμε πως μας κάνει. Ο λόγος για τον Μάρκο Μιχαήλ.

Ο Κύπριος επιθετικός ενώ ήταν πολύ κοντά σε νέο δανεισμό του, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας μας αφού θεωρήθηκε ότι χρειάζεται πλέον στο ρόστερ, ενώ ένα μήνα προηγουμένως ήταν περιττός. Κάτι τέτοια βλέπουμε και αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έπρεπε να προπονείτο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, έτσι ώστε να έχει χρόνο να αξιολογήσει το ρόστερ και να κάνει τις δικές του εισηγήσεις. Αντί αυτού, μετά την Εκλογική θα υπάρχουν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει ο νέος προπονητής να εξετάσει το ρόστερ, να κάνει τις εισηγήσεις του, αλλά το πιο σημαντικό να εμφυσήσει το δικό του τρόπο λειτουργίας… Πότε θα προλάβει;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ