Η νέα αρχή να φέρει τον κόσμο πίσω

Από τα γεγονότα του 2008 μέχρι σήμερα, χιλιάδες Ανορθωσιάτες απέχουν συνειδητά από το γήπεδο. Όλοι μας έχουμε συγγενείς και φίλους που λόγω των γεγονότων τότε ή αυτών που ακολούθησαν, σταμάτησαν να έρχονται στο γήπεδο ως τη δική τους ένδειξη διαμαρτυρίας για ότι συνέβη. Εμείς δεν θα κρίνουμε αν αυτή η πράξη τους είναι σωστή ή λάθος, άλλωστε ο καθένας μας πράττει αναλόγως με τις πεποιθήσεις του.

Μία νέα αρχή όμως, με άτομα που είναι «καθαρά» από τα γεγονότα του 2008, αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο της ομάδας μας πίσω στα γήπεδα. Είναι άλλωστε κάτι που βλέπουμε και από τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετό κόσμο της ομάδας να εκφράζεται κατ΄αυτό τον τρόπο.

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές, μία νέα αρχή με νέα πρόσωπα θα δώσει νέα δυναμική στον κόσμο της ομάδας, αφού θα ελπίζει για εξάλειψη των όσων συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια αλλά και σε μία «καθαρή» αρχή. Αντιλαμβανόμαστε ότι ενδεχόμενες αγωνιστικές αποτυχίες στην αρχή του όλου εγχειρήματος, θα πικράνουν τον κόσμο, αλλά με τα όσα προηγήθηκαν και με το λίγο χρόνο που θα έχει το επόμενο Δ.Σ για να διορθώσει κάποιες καταστάσεις, θα υπάρχει μία περίοδος «χάριτος» προς όλους.

Όμως, ο κόσμος δεν απαιτεί μόνο μία νέα αρχή, αλλά και έργο από τους επόμενους που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Αυτά τα άτομα θα πρέπει να διοικήσουν με διαφορετικό τρόπο από τους προηγούμενους, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος αλλά επίσης να έρθουν οι αγωνιστικές επιτυχίες. Το έργο τους είναι δύσκολο, αλλά αν αντιληφθούν τα λάθη που μας έφεραν εδώ, και με τον κόσμο συσπειρωμένο, τότε δεν θα αργήσει ο καιρός που θα έρθουν οι επιτυχίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ