Οι λεπτομέρειες για την Εκλογική Συνέλευση

Η ανακοίνωση του Σωματείου για την Εκλογική Συνέλευση της Τρίτης:

«Ο Σύλλογος θα ήθελε να διευκρινίσει/υπενθυμίσει τα πιο κάτω σχετικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

1.   Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 6 μ.μ. στο Κτήμα Μακένζυ στη Λάρνακα.

2.   Δικαίωμα εισόδου στην Γ.Σ. θα έχουν ΜΟΝΟ εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εξοφλημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένης και της συνδρομής του 2013.

3.   Η είσοδος στην αίθουσα της Γ.Σ. θα γίνεται ΜΟΝΟ με επίδειξη της Ταυτότητας Μέλους ή με Βεβαίωση Εξόφλησης των Συνδρομών.

4.   Για εξυπηρέτηση των Μελών θα υπάρχουν στον χώρο της Γ.Σ. τρία επανδρωμένα συνεργεία (για Λευκωσία, για Λεμεσό/Πάφο, για Λάρνακα / Ελεύθερη Αμμόχωστο) όπου μπορούν να εξοφλούνται οι οφειλές και να παραλαμβάνονται οι Ταυτότητες Μέλους.

5.   Παρ’ όλο που υποβλήθηκε μόνο μία υποψηφιότητα Συνδυασμού για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα υπάρξει ψηφοφορία κατά την Γ.Σ. (δυνάμει του Άρθρου 9.2.30 του Καταστατικού) για έγκριση ή καταψήφιση του Συνδυασμού από τα Μέλη.

6.   Τα Δελτία Ψηφοφορίας θα δίδονται στα Μέλη πριν την έναρξη διαδικασίας της ψηφοφορίας.

7.   Σε περίπτωση έγκρισης του Συνδυασμού τα μέλη του Συνδυασμού θα καταστούν τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου να συμπληρώσει μέσα σε 15 μέρες τον αριθμό των Συμβούλων με τον διορισμό 7 επιπρόσθετων Μελών στο Δ.Σ. του Συλλόγου.

8.   Σε περίπτωση μη έγκρισης του Συνδυασμού η Γενική Συνέλευση θα αποφασίσει με νέα ψηφοφορία είτε την κήρυξη νέων εκλογών εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος είτε την ανάθεση σε οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου (με δικαίωμα στο να εκλέγεται) την Προεδρία του Συλλόγου και την εντολή εξεύρεσης νέου Διοικητικού Συμβουλίου (τα οποία θα πρέπει να παρουσιασθούν για έγκριση σε νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση μέσα σε 15 μέρες από την ανάθεση της εντολής)».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ