Η εμπιστοσύνη θα έρθει με πράξεις

Στη σημερινή παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης ανέφερε πως θέλει τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα τους και να το αποδείξουν εμπράκτως, καθώς και να εμπιστευτεί το νέο Δ.Σ για να δει τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Ο κόσμος, πάντα ήταν στο πλευρό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, παρά τις συνεχείς αποτυχίες. Όμως, το στοίχημα για τη νέα Διοίκηση είναι με τις πράξεις της να «αναγκάσει» τον κόσμο να την εμπιστευτεί, γιατί η απόλυτη εμπιστοσύνη από τον κόσμο στα προηγούμενα Δ.Σ μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα.

Δεν πρέπει μόνο να ζητάμε την εμπιστοσύνη από τον κόσμο, αλλά να την κερδίζουμε. Και εδώ που είμαστε σήμερα, αν η νέα Διοίκηση δείξει με τις πράξεις της ότι αξίζει να την εμπιστευτεί ο κόσμος, τότε αυτό θα γίνει. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη των προηγούμενων ετών.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως μάθαμε από αυτά τα λάθη, και τώρα θα εργαστούμε για να τα διορθώσουμε και να θέσουμε τις βάσεις για να έρθουν οι επιτυχίες μετά από τόσα χρόνια. Αν γίνει αυτό, τότε ο κόσμος θα εμπιστευτεί από μόνος του τη Διοίκηση χωρίς να χρειάζεται να γίνονται «εκκλήσεις» για αυτό. Στα χέρια σας είναι…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ