Η έκπληξη του Μαραγκού

Επιθυμία να έχει κρεμασμένη φανέλα του Χρίστου Μαραγκού στο ανακαινισμένο του υπνοδωμάτιο είχε ο MVP του PASP Youth League,  Αργύρης Σιαρρής. Ο διεθνής μέσος δεν μπορούσε παρά να εκπληρώσει την επιθυμία του μικρού, κάνοντας του δώρο την φανέλα που ζήτησε ο μικρός.

Πιο κάτω αυτούσιο το κείμενο όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π

“Μια από τις μεγάλες… ποδοσφαιρικές επιθυμίες του 8χρονου Αργύρη Σιαρρή ικανοποιήθηκε!

Ο μικρός που αναδείχθηκε MVP στην κατηγορία του στο PASP Youth Legaue, πρόσφατα ανακαίνισε το υπνοδωμάτιό του και όπως είπε στους γονείς του θα ήθελε πολύ να κρεμάσει στον τοίχο και μια φανέλα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, Χρίστου Μαραγκού.

Όταν ο ΠΑ.Σ.Π. ενημερώθηκε σχετικά, δεν έμεινε ασυγκίνητος και θέλησε να επιβραβεύσει  τον μικρό για τη διάκρισή του στο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Την περασμένη Τετάρτη (21/08), λοιπόν, ο β΄ αντιπρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Χρίστος Μαραγκός συνοδευόμενος από τον πρόεδρο  του Συνδέσμου, Σπύρο Νεοφυτίδη,  έκαναν έκπληξη στον μικρό Αργύρη. Τον επισκέφτηκαν στον χώρο εργασίας του πατέρα του, όπου ο διεθνής μέσος του έδωσε και τη φανέλα του!

Η απερίγραπτη χαρά του 8χρονου ποδοσφαιριστή και το πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του πρόσφεραν μεγάλη ηθική ικανοποίηση στον ΠΑ.Σ.Π. Το ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι που το αποτελούν έχουν το χάρισμα να προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές. Όπως όλοι ξέρουμε είναι κάτι πολύ περισσότερα από ένα άθλημα. Είναι μια μορφή έκφρασης. Ένας τρόπος να προκαλείς χαμόγελα κι ευχάριστα συναισθήματα. Κι ο ΠΑ.Σ.Π. θα αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό αυτή τη δύναμη που του δίνουν οι ποδοσφαιριστές-μέλη του για το καλό της κοινωνίας.”

marangos

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ