Η διαφάνεια έρχεται με πράξεις

Στις δηλώσεις των νέων διοικούντων τις τελευταίες ημέρες, γίνεται λόγος για διαφάνεια στο τι συμβαίνει στο Σωματείο μας, καθώς επίσης και για την συνεισφορά που θα πρέπει να έχει ο κόσμος στο νέο βήμα που γίνεται. Ο κόσμος πάντα βοηθούσε την ομάδα του και φυσικά δεν είναι ο κόσμος που ευθύνεται για τη σημερινή κατάσταση της ομάδας. Πρέπει όμως τα ίδια άτομα που επικαλούνται στις δηλώσεις τους την ανάγκη ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσει όπως μπορεί, να μιλήσουν επιτέλους σε αυτούς τους ανθρώπους για το τι συμβαίνει στα ενδότερα του σωματείου.

Εκτός από κάποιες γενικεύσεις χθες στην Εκλογική Συνέλευση, ο κόσμος δεν έχει όλα τα δεδομένα μπροστά του όσο αφορά τα οικονομικά του Σωματείου. Και από τη στιγμή που οι παράγοντες απευθύνονται στον κόσμο για βοήθεια, πρέπει την ίδια ώρα να ενημερώνουν αυτό τον κόσμο για τις πραγματικές ανάγκες του Σωματείου. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει τα χρέη του Σωματείου, τον πραγματικό προϋπολογισμό της ομάδας αλλά και τα έσοδα της ομάδας.

Όπως είπε και ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος, αλλά και το ισχυρό «χαρτί» της νέας Διοίκησης, Χρίστος Πουλλαΐδης, «μαζί με τον κόσμο της ομάδας θα πετύχουμε το στοίχημα. Το κάθε ευρώ πρέπει να είναι μετρημένο». Για αυτό λοιπόν, ας μιλήσουν ξεκάθαρα στον κόσμο για την πραγματική κατάσταση του Σωματείου, και τότε η ανταπόκριση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Άλλωστε, το ότι τα τελευταία χρόνια κάποιοι στα Δ.Σ έκαναν του κεφαλιού τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας έφερε στη σημερινή κατάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ