Οι Αυστριακές Αερογραμμές απέρριψαν την Αμμόχωστο

Η Αμμόχωστος και η φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω ήταν νικητές στον διαγωνισμό των Αυστριακών Αερογραμμών, στο facebook. Η νικήτρια πόλη, θα τύγχανε φωτογράφησης από τον γνωστό φωτογράφο Lois Lammerhuber και η φωτογραφία θα εκτίθονταν σε ένα τεράστιο τοίχο του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αυστρίας απ’ όπου θα την έβλεπαν χιλιάδες ταξιδιώτες.

Παρόλο που η φωτογραφία που κέρδισε τον διαγωνισμό ήταν αυτή της Αμμοχώστου, όπως την έστειλε ο κ. Γιαννάκης Βασιλειάδης από την Κύπρο, τελικά επελέγη η δεύτερη στη σειρά φωτογραφία του Παρισιού, με το αιτιολογικό ότι τα σημεία και οι τοποθεσίες που θα φωτογραφίζονται πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα στους επισκέπτες.

Ο κ. Γιαννάκης Βασιλειάδης γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Αγαπητοί φίλοι της Αμμοχώστου, παρά το ότι πήραμε τις πιο πολλές ψήφους, οι κριτές θεώρησαν ότι ο προορισμός Αμμόχωστος δεν είναι εφικτός ως εκ τούτου απορρίφθηκε. Πάντως το γεγονός ότι πήραμε την πρώτη θέση σε ψήφους και ότι προβλημάτισε τους κριτές και το ότι η φωτογραφία της αγαπημένης μας πόλης έχει ιδωθεί από πάρα πολλούς είναι επιτυχία. Σας ευχαριστώ».

Αυτό είναι ένα μικρό περιστατικό που φανερώνει πόσα προβλήματα αντιμετωπίζει η διαφώτιση των ξένων για το κυπριακό και η διεθνοποίηση του ζητήματος της Αμμοχώστου. Καλύτερος πρεσβευτής της πόλης μας από τη Μεγάλη Κυρία, δεν υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ! Γι’ αυτό έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στην κατεχόμενη πόλη μας, να καταστήσουμε ξανά την Ανόρθωση Ευρωπαία και περήφανη!

famagusta-small

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ