Φιλικό με άρωμα πρωταθλήματος

Την δεύτερή της φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας για την νέα περίοδο θα δώσει η φουτσαλική ομάδα της Ανόρθωσης απέναντι στην Α.Μ.Ε.Καψάλου. Όπως προαναφέραμε και στις αρχές της εβδομάδας, η αποψινή μας αντίπαλος θα βρεθεί απέναντί μας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας, ενώ υπάρχει ήδη προϊστορία τριών αγώνων από την περσινή περίοδο.

Η ομάδα του Καψάλου ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις μιας και είναι η ομάδα σε βάρος της οποίας σημειώθηκε η πρώτη νίκη στην ιστορία του τμήματος. Συγκεκριμένα στις 5 Οκτωβρίου 2012 η ομάδα μας επεκράτησε με 5-2 (Δημητρίου 2, Σταύρου, Φώκου, Μάμας) δείχνοντας το τι θα επακολουθούσε σε εντός έδρας αγώνες.

Στον μοναδικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην έδρα των αντιπάλων, η ομάδα μας πέρασε σαν οδοστρωτήρας με το επιβλητικό 2-8 με χατ τρικ των Χαρή και Δημητρίου, ενώ από ένα γκολ είχαν πετύχει οι Θεριστής και Κουτσαντώνης.

Ο τρίτος και τελευταίος χρονικά αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, βρήκε και πάλι νικήτρια την ομάδα μας με το στενό 4-3 (Κούννας, Δημητρίου, Χαρή, Μάμας).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ