«Εντός των ημερών προσθαφαιρέσεις»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στο μεταγραφικό προγραμματικό, καθώς και στα δύο αυριανά φιλικά μεταξύ άλλων. Αναλυτικά:

Για τα δύο αυριανά φιλικά με Χαλκάνορα και ΕΝΠ:

«Υπάρχουν προγραμματισμένα δύο φιλικά για αύριο. Το πρωί στο προπονητικό μας κέντρο θα αντιμετωπίσουμε τον Χαλκάνορα και στις 19:00 θα αναμετρηθούμε με την Ένωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος. Θα είναι η πρόβα τζενεράλε μιας και θα είναι το τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο προπονητής θα δει την ομάδα και μέσα από τη δουλειά που έγινε αυτή τη βδομάδα θα δει τα νέα στοιχεία που θέλει να εμπεδώσει στον τρόπο που λειτουργεί στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Τζέισον Δημητρίου:

«Ίσως αύριο να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Δεν ξέρω σε ποιο φιλικό θα είναι. Ο ποδοσφαιριστής, προπονείται με την υπόλοιπη και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα. Είναι θέμα του προπονητή πλέον. Πάντως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση».

Για τον τραυματισμό Παβίσεβιτς:

«Αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα. Θα μάθουμε το απόγευμα τι ακριβώς έχει. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».

Για τις προσθαφαιρέσεις:

«Ο Ζόρζε Κόστα έχει καταλήξει στις σκέψεις του. Μίλησε με τη διοίκηση και γίνονται προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας. Ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχουν κάποια οικονομικά δεδομένα. Δεν θα γίνουν υπερβάσεις. Γίνονται συντονισμένες προσπάθειες και δεν αποκλείουμε ότι εντός των ημερών θα έχουμε προσθαφαιρέσεις. Για να γίνουν προσθήκες ενδεχομένως θα πρέπει να δούμε και το υπάρχον ρόστερ. Βολιδοσκοπούμε κάποιες περιπτώσεις. Πρέπει όμως να ζυγιστούν κάποια δεδομένα».

Για το οικονομικό:

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει ο Ανορθωσιάτης. Είναι σε εξέλιξη η πώληση των διαρκείας. Ο κόσμος ανταποκρίνεται. Υπάρχει μια εκστρατεία, θα βγούμε έξω στον κόσμο για να βοηθήσει. Το πρώτιστο είναι να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στον αγώνα με την Ένωση και κυρίως κόντρα στην Ομόνοια. Θα είναι ότι πιο ιδανικό να μπούμε με μια νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση είναι ενωμένη και μια ενωμένη Ανόρθωση μπορεί να πετύχει τα πάντα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ