Ενθαρρυντικά στοιχεία μετά από καιρό

Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε η ομάδα μας στο σημερινό φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ. Σαφώς βελτιωμένη στο οργανωτικό κομμάτι, η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κάτι που δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Η ομάδα της ΑΕΛ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Βαλβέρδ εκτός από τη φάση του κόρνερ όπου δεχτήκαμε το γκολ και μια φάση κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους όπου η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι μετά βέβαια και τις αρκετές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Ζόρζε Κόστα.

Η ομάδα στο πρώτο μέρος ήταν πολύ ανεβασμένη και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ξεχώρισαν οι Γκαρσία ο οποίος επανήλθε από τον μικροτραυματισμό, ο Φοφανά και ο Μπεν Σουσιάν ο οποίος έκανε την καλύτερη του μέχρι τώρα εμφάνιση. Εμφανέστατη ήταν η αλλαγή της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών καθώς έδειξαν πάθος στο παιχνίδι τους κάτι που δεν είδαμε στα τελευταία παιχνίδια.

Το πρόβλημα με τις στατικές φάσεις παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά. Η αδράνεια των αμυντικών της ομάδας μας στα στημένα είναι ένα σημείο στο οποίο πρέπει να δουλέψει αρκετά τις επόμενες μέρες ο Ζόρζε Κόστα.

Γενικά, η εικόνα που έβγαλε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι είναι θετική. Ο νέος τεχνικός πήρε αρκετές σημειώσεις και πλέον έχει δύο εβδομάδες μπροστά του για να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να παρουσιάσει την ομάδα πανέτοιμη και ανταγωνιστική στην πρεμιέρα όπως αρμόζει στο όνομα της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ