Εμείς το καθήκον μας…

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στοinfo@anorthosis24.net

Συνεπείς και προετοιμασμένοι καλούνται να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς με την Ομόνοια το Σάββατο στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να κάνουν τα αδύνατα δυνατά και να πάρουν τη νίκη αφήνοντας πίσω το ευρωπαϊκό στραπάτσο από τη Γκέφλε και να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στον κόσμο που διψά για διακρίσεις.

Συνεπής στο ραντεβού του οφείλει να είναι και ο κόσμος της ομάδας ο οποίος πρέπει να κατακλύσει το Αντώνης Παπαδόπουλος και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Ας ξεχάσουμε για λίγο τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των περασμένων χρόνων και ας σταθούμε στο πλευρό του φοίνικα ως γνήσιοι υπερασπιστές της ιδέας που λέγεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, μιας ιδέας η οποία παραμένει ζωντανή για 102 χρόνια τώρα. Ας στηρίξουμε όλοι τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την αναγέννηση αυτής της ομάδας που πρωτοστάτησε τόσο στους αγώνες του Έθνους αλλά και στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Η στήριξη της ομάδας όμως δεν προϋποθέτει μόνο τη φυσική μας παρουσία στο γήπεδο αλλά και τη συμμετοχή μας στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να πάρουν τη νίκη. Ένα γεμάτο μα συγχρόνως βουβό Αντώνης Παπαδόπουλος δεν μπορεί να προσφέρει και πολλά. Αντιθέτως, ένα κατάμεστο γήπεδο με χιλιάδες οπαδούς να ζητωκραυγάζουν για την ομάδα τους αποτελεί φόβητρο για τους φιλοξενούμενους και κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Άλλωστε για να έχουμε απαιτήσεις από ποδοσφαιριστές και διοίκηση πρέπει κι εμείς να εκπληρώσουμε επιτυχώς το καθήκον μας τραγουδώντας για 90 ολόκληρα λεπτά.

Υ.Γ. ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ

Ε.Ν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ