Διαφοροποιούνται οι στόχοι

Η σημερινή ημέρα ήταν τέτοια που να διαφοροποιήσει τους στόχους του Ζόρζε Κόστα σε ότι αφορά το μετεγγραφικό πεδίο.

Από τη μια το ναυάγιο της μετάβασης Ανδρέα Αβραάμ στην Ουκρανία και από την άλλη η επανένταξη του Τόνι Κάλβο στην ομάδα, ματαιώνουν οποιεσδήποτε σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Παραμένει ωστόσο ερωτηματικό, κατά πόσον ο Κολαούτι, έστω και με τις βοήθειες από Οκκά και Μακρή, μπορεί να βγάλει την χρονιά ως μοναδικός φορ.

Για τα άκρα της αμυντικής γραμμής ο κ. Κόστα μάλλον θα «βολευτεί» για την ώρα με τον Αβραάμ αριστερά και τον Άντιτς δεξιά, αναμένοντας την επιστροφή των Σιέλη και Δημητρίου, που θα διπλασιάσουν τις επιλογές του. Στο κέντρο της άμυνας ωστόσο το πρόβλημα δεν λύνεται και ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα θα ήθελε ακόμα μια επιλογή. Εκτός, εάν αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Οικονόμου, κάτι που οι τρεις προκάτοχοί του (Λεύι, Χριστοδούλου, Κασσιανός) ελάχιστα έως καθόλου έπραξαν.

Στον χώρο του κέντρου υπάρχει μεν υπερπληθυσμός, ωστόσο όπως κατ’ επανάληψη έχουμε αναφέρει ο Μαρσίνιο είναι εκτός πλάνων, ενώ ο Γκριγκαλασβίλι αντιμετωπίζει προβλήματα προσαρμογής. Θεωρείται ωστόσο πολυτέλεια να αναζητηθεί λύση για τη θέση «8», τον ποδοσφαιριστή που θα συνδέει ουσιαστικά τον Γκαρσία με την άμυνα, αυτόν που θα κουβαλά την μπάλα μπροστά και θα βοηθά τον Ουρουγουανό να ξεμαρκάρεται.

Μόνη δεδομένη κίνηση, θεωρείται εκείνη του επιπλέον τερματοφύλακα, καθώς το κενό που έχει αφήσει πίσω του ο Μάστρου φεύγοντας, δεν έχει ακόμα αναπληρωθεί.

Η ομάδα έχει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου για τις όποιες κινήσεις, ενώ μετά θα μπορεί να εξεύρει μόνο άνεργους ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ