Δεν ικανοποιούν οι «εξηγήσεις»…

Δεν ικανοποιούν οι εξηγήσεις που έδωσε στο kerkida.net ο μάνατζερ του Ανδρέα Αβραάμ, ο οποίος με τις ενέργειές του αναστάτωσε τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα μας, λίγες μόλις μέρες πριν το παιχνίδι με την ομάδα στην οποία είχε παίξει για χρόνια ποδόσφαιρο, Ομόνοια.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας όφειλε κάποια χρήματα στον Αβραάμ – όπως και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, λόγω της διοικητικής κατάστασης που είχε δημιουργηθεί – με το ποσό αυτό να είναι κοντά στις 30 χιλιάδες. Μισθοί οι οποίοι θα εξοφληθούν σήμερα. Ο Αβραάμ είναι καλά γνωστό από πέρσι, ότι δεν επιβάρυνε τον προϋπολογισμό της ομάδας, αλλά πληρωνόταν κατ’ευθείαν από παράγοντες. Ίσως γι’ αυτό το λόγο, ο κ. Κονναφής, πέραν από την Μέταλουργκ, είχε προτείνει τον Αβραάμ και σε άλλες ομάδες…

Σημειωτέον ότι στον Ουκρανικό τύπο δεν υπήρχε κανένα δημοσίευμα για μεταγραφή Αβραάμ, ενώ ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ντόνεντσκ ανέβηκε οποιαδήποτε είδηση για κατ’ αρχήν – ή άλλη – συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Επιπλέον, ούτε για μεταγραφή του Νέλσον στην Χαλ μπορούμε να εντοπίσουμε κάποιο δημοσίευμα στις μηχανές αναζήτησης.

Ο κ. Κονναφής ακόμα, πρέπει να εξηγήσει πως είναι δυνατόν ενώ οι άνθρωποι της Μέταλουργκ  του είπαν να φέρει τον ποδοσφαιριστή για να τον δουν (όπως παραδέχτηκε ο ίδιος), στην Ανόρθωση διεμήνυε κατ’ αρχήν συμφωνία και μάλιστα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά που θα έπαιρνε το Σωματείο!

Πάντως, έχει μεγάλη σημασία να δώσει τη θέση του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εάν όντως του ζητήθηκε από την πλευρά των Ουκρανών να συμμετέχει στις προπονήσεις, δηλαδή να περάσει από δοκιμαστικά!

Αυτή την στιγμή για μας προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ομόνοια, στο οποίο αναμένεται ο Ανδρέας να έχει συμμετοχή. Είναι αναγκαίο να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να πάμε πανέτοιμοι για το πολύ σημαντικό τρίποντο, ώστε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Εάν χρειαστεί, θα επανέλθουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ