Αβραάμ: Η πρόταση που δεν υπήρξε ποτέ

Ουδέποτε υπήρξε πρόταση της Μέταλουργκ για τον Ανδρέα Αβραάμ, παρά μόνο ενδιαφέρον της Ουκρανικής ομάδας να δοκιμάσει τον ποδοσφαιριστή. Κάτι ωστόσο που έγινε γνωστό τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και στην ομάδα μας, αφότου ο Ανδρέας πάτησε το πόδι του στην Ουκρανία και οι ιατρικές εξετάσεις μετατράπηκαν σε… δοκιμαστικά! Άλλωστε, αν όντως υπήρχε πρόταση, οι Ουκρανοί θα έστελναν προσύμφωνο στην Κύπρο, πριν ο Ανδρέας πάρει το αεροπλάνο για το Ντόνετσκ.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε εάν όντως η Μέταλουργκ προτίθεται να κάνει πρόταση σε ποδοσφαιριστή (δεν επέστρεψε ακόμα στην Κύπρο) και Σωματείο, ωστόσο τα ποσά και οι αριθμοί που ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν φαίνεται να είχαν καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Η όλη ιστορία, εάν τελικά όντως ναυαγήσει, έχει αποσυντονίσει τόσο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, όσο και την ομάδα μας, μέρες πριν την έναρξη της περιόδου. Ο μάνατζερ του παίχτη έχει πολλά να εξηγήσει, τόσο στον ίδιο, όσο και σε μας…

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση «βόλευε» οικονομικά και εμάς και τον ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα που παραμένει για τα δύο μέρη, είναι το ύψος του συμβολαίου και τα οφειλόμενα, τα οποία ωστόσο δεν βαραίνουν το Σωματείο, αλλά εξωδιοικητικό παράγοντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ