Ανόρθωση 3 – 2 ΑΕΚ: Συνέχεια στο αήττητο

Μετά από ένα παιχνίδι με κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη και το πάθος, η ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο της σερί σε φιλικούς αγώνες, με θύμα αυτή την φορά την ΑΕΚ. Ο Μάριος Προδρόμου έριξε στο παρκέ τους Τοφή, Κουννά, Χαρή, Δημητρίου και Φώκου με την φιλοξενούμενη ομάδα να είναι καλύτερη τα πρώτα λεπτά όντας πιο έμπειρη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από πίεση του Θεριστή, ο Ζάος έκλεψε την μπάλα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα. Ένα ατομικό λάθος έφερε σχετικά σύντομα την ισοφάριση ωστόσο οι φουτσαλιστές μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε βελτιωμένη, ωστόσο ήταν οι φιλοξενούμενοι που κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Ο χρόνος φάνηκε να δουλεύει υπέρ της Ανόρθωσης με τον νεαποκτηθή Ομήρου να κυνηγά μια φαινομενικά χαμένη φάση και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Ζάο. Η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη έχοντας ένα δοκάρι με τον Δημητρίου και ένα καλοκτυπημένο φάουλ από το κέντρο του γηπέδου με τον Ζάο. Οι «παλιοί» Χαρή και Φώκου ανέλαβαν δράση με τον πρώτο να σερβίρει ιδανικά έτοιμο γκολ στον δεύτερο, με το 3-2 να αποτελεί το τελικό σκορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ