Αν «ψήναμε» ένα-δυο παίχτες την χρονιά…

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο info@anorthosis24.net

Κάθε φορά που κάποια διοίκηση αλλάζει, ή κάποια από αυτές σε περίφημα «γκαλά ντίννερς»-άλλου παπά Ευαγγέλιον,  ανακοινώνει ότι το μέλλον ανήκει στα νέα παιδιά και ότι θα ανθίσουν οι ακαδημίες και ότι σε 10 χρόνια θα είμαστε φυτώρια-παικτών,  και θα και θα, εμένα προσωπικά με πιάνουν τα γέλια, ενίοτε και τα κλάματα με το κατάντημά μας.

Ίσως φέτος μέσα από τα ερείπια που άφηνε η Διοίκηση του Κάκου,  θα μπορούσε να βγούν  όντως ένα-δυό  παιδιά, αλλά αντ’αυτού προτιμάμε τις λύσεις σε –ιτς,-οφ,-ινιο και ούτω καθ’εξής, σάμπως τζαι τούτοι θα κάμουν τα παιχνίδια της ζωής τους! Και μετά λέμε τα χρέη εκτοξεύθηκαν και τρέχα Ανορθωσιάτη να πληρώσεις! Αλλά, θα τρέξει, γιατί μόνο αυτήν την ΙΔΕΑ έχει στο νου, με αυτήν γαλουχήθηκε και μεγάλωσε, και με αυτήν θα πορευτεί ως το τέλος.

Επί της ουσίας, εαν ΜΙΑ φορά βγαίνανε οι εκάστοτε διοικούντες και μας έλεγαν «φέτος εν έσιει τίποτε», παρά να ρεζιλεύομαι και την τελευταία 5ετία «έψηνα» 1-2 παίχτες τη χρονιά, σήμερα θα είχα 4-5 παιδιά, Ανορθωσιάτικα να είναι στην εντεκάδα και να γουστάρω περισσότερο να δώσω από το υστέρημά μου για να βλέπω Έλληνες της Κύπρου να φοράνε την Ένδοξη Γαλανόλευκη. Εγώ προσωπικά θα το δεχόμουνα, εσύ θα ήσουν έτοιμος; ΟΧΙ. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Βλέπετε το δέντρο και αφήνεται να χαθεί το δάσος…

Εγώ προσωπικά κάθε αγώνα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μέσα-έξω θα αφήνω στην άκρη ένα 20άρι…Όταν με το καλό καθαρίσουμε τα δίνω ευχαρίστως….

Καλήν επιτυχία Αγάπη μου.

«Ο ΠΡΩΗΝ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ