Αλεξάνδρου: “Δεν αποκλείεται να γίνουν προσθαφαιρέσεις”

Εφ’ όλης της ύλης δηλώσεις στο ραδιόφωνο του Super Sport FM έκανε το μεσημέρι ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα…

«Πάντα μετά από μια φουρτούνα ακολουθεί γαλήνη και ηρεμία. Ήδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος. Μας περιμένει πολλή δουλειά στο αγωνιστικό και στο διοικητικό κομμάτι. Γίνεται πολλή δουλειά για να σταθεί η ομάδα στα πόδια της».

Για το αγωνιστικό κομμάτι και την πρόσληψη Ζόρζε Κόστα…

«Ο κ. Κόστα πληρούσε κάποιες πτυχές και με το παραπάνω. Είναι ένας προπονητής που μπορεί να δώσει στην ομάδα αυτό που θέλουμε. Έχει όρεξη και η διοίκηση θα του δώσει όλα τα εφόδια για να κάνει τη δουλειά του. Γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα και μπορεί να μπει αμέσως στο νόημα. Η Ευρώπη ήταν ένας στόχος που δεν επιτεύχθηκε. Το πρωτάθλημα όμως είναι ο πρώτος και μεγάλος στόχος. Αύριο θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του προπονητή, ο οποίος θα οριοθετήσει τους στόχους με τη διοίκηση».

Για το φιλικό με την ΑΕΛ και την αρκετά καλή παρουσία της ομάδας…

«Είναι από τα παιχνίδια που δεν ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα. Η ομάδα εμφανίστηκε πολύ καλύτερη, βελτιωμένη και με πάθος. Διαβάζοντας όλες τις ανταποκρίσεις αυτό που βγαίνει είναι ότι η ομάδα μας κέρδισε τις εντυπώσεις παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη ουσιαστική φάση της ΑΕΛ. Ήταν ένα καλό τεστ κόντρα σε μια καλή και δυνατή ομάδα. Ο προπονητής πήρε μια γεύση από την ομάδα».

Αν θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις…

«Τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε. Η μεταγραφική περίοδος λήγει τέλος του μήνα. Ο κ. Κόστα είναι σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού. Ο ίδιος μελετά την ομάδα και είναι σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους της διοίκησης που ανέλαβαν τον προγραμματισμό».

Για το φιλικό με την Ένωση…

«Ο προπονητής μας, προτίμησε να δουλέψει περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές και να πάρει το φιλικό, λίγες μέρες αργότερα. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα με δύο ντέρμπι και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι έχει πληρωθεί ένα σημαντικό ποσό για να αρθεί η ποινή της μιας αγωνιστικής και να βρεθεί ο κόσμος κοντά στην ομάδα».

Για το οικονομικό…  

«Ο άμεσος στόχος είναι η ομάδα να βρίσκει τους οικονομικούς πόρους και να ανταποκρίνεται στις πληρωμές και στα επόμενα κριτήρια. Χρειαζόμαστε ένα εκ. ευρώ μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Σε 40 μέρες πρέπει να βρούμε τους τρόπους να μαζέψουμε αυτό το ποσό και να συνεχίσει η ομάδα την πορεία της. Υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσει όλος κόσμος. Έχει ανοίξει η μπουτίκ, είναι οι συνδρομές μελών, τα εισιτήρια διαρκείας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ