Αλεξάνδρου: «Η ψυχολογία είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό»

Δηλώσεις στο SuperSport έκανε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Μίλησε για την επιστροφή του Τονι Κάλβο, για το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Αβραάμ, για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια και για την προπώληση των εισιτηρίων. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον Αβραάμ

«Ο Αβραάμ έχει πολλή όρεξη για ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία απογοήτευση που δεν υλοποιήθηκε η μεταγραφή. Ήταν κάτι το ξαφνικό, δεν έγινε η μεταγραφή και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα. Φέτος θα δούμε ένα γνωστό και καλό Αβραάμ, που θα προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα»

Για την επιστροφή του Κάλβο

«Είναι μια νέα προθήκη. Επανήλθε και δίνει μια λύση στην ομάδα. Τον πιστεύει ο προπονητής. Είναι πιεστικός ο χρόνος για κάποια νέα προσθήκη, όμως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες επιπλέον αλλαγές μέχρι τη Δευτέρα»

Για τον αγώνα με την Ομόνοια

«Είναι πάρα πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Η Ανόρθωση είναι μια οικογένεια. Η ψυχολογία είναι στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Στη χθεσινή συνάντηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος τους είπε ότι τους πιστεύει και ότι θέλει να αγωνιστούν ως πραγματικοί μαχητές για να πάρουμε το ζητούμενο. Χθες, πληρώθηκαν τον μισθό του Αυγούστου. Όπως έχουμε απαιτήσεις, πρέπει να είμαστε σωστοί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό θα βγει μέσα στο γήπεδο. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι ο κόσμος και να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Για την προπώληση

«Αν και ήταν μουδιασμένη στην αρχή, χθες και σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί και θέλουμε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να θυμίζει πραγματική έδρα. Ζητούμε και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Πιστεύω θα πετύχουμε το πρώτο στοίχημα και να γεμίσει το γήπεδο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ