2100 κάρτες διαρκείας – Έκκληση για περισσότερες

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο, μέσω της οποίας πληροφορεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας έχουν φτάσει τα 2100. Απευθύνει ταυτόχρονα έκκληση στον κόσμο της ομάδας για αγορά περισσοτέρων καρτών διαρκείας, με επίκληση στην Αμμόχωστο και την προσφυγιά. Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι Ανορθωσιάτες, η σημερινή ανακοίνωση σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κάθε φίλαθλο της αγαπημένης μας ομάδας, τον κάθε Βαρωσιώτη τον κάθε πρόσφυγα. 

Είμαστε μια εβδομάδα μακριά από την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα μας έχει εκδώσει 2,100 εισιτήρια διαρκείας. Ευχαριστούμε πραγματικά όλους εσάς που τρέξατε να βοηθήσετε και να στηρίξετε την ομάδα μας και ταυτόχρονα να βοηθήσετε οικονομικά στις δύσκολες στιγμές που περνούμε από οικονομικής πλευράς. Όμως, αυτή η ομάδα αυτό το Σωματείο αυτή η πόλη έχουν πολλαπλάσιες δυνατότητες. 

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι μια δέσμευση από όλους εμάς προς την ομάδα. Είναι μια δέσμευση ηθικής στηριξης, μια δέσμευση υποστήριξης, μια δέσμευση οικονομικής ενίσχυσης, μια δέσμευση ότι αυτή η ομάδα πάση θυσία θα ξαναβρεί το δρόμο προς τη δόξα όπως προστάζει η αιωνόβια ιστορία μας και η κληρονομιά του Φοίνικα. 

Απευθύνουμε έκκληση – πρόσκληση προς τον κάθε ένα φίλαθλο Ανορθωσιάτη να αγοράσει το δικό του εισιτήριο διαρκείας. 

Η τιμή είναι συμφέρουσα, ευκολίες πληρωμής υπάρχουν, άρα πλέον είναι στοίχημα για όλους εμάς να κινητοποιηθούμε και από κοινού να παρακινήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας να δεσμευτούν να είναι παρών. 

Παρών δίπλα στην ομάδα, παρών δίπλα στο Σωματείο. Διότι απλά η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ