Ζωντανά η νέα Ανόρθωση αύριο απέναντι στον Παναθηναϊκό

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη νέα Ανόρθωση για πρώτη φορά, θα έχει αύριο ο κόσμος της Μεγάλης Κυρίας στο τελευταίο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα μάτια του κόσμου θα είναι φυσικά στραμμένα στα νέα αποκτήματα, καθώς και στους νεαρούς της ομάδας οι οποίοι φέτος αναμένεται να έχουν μεγαλύτερη παρουσία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Όπως προαναφέραμε σε άλλο άρθρο μας, δύο φιλικά παιγνίδια απομένουν μέχρι τις πρώτες μας Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, και αύριο ο Χριστάκης Κασσιανός αναμένεται να δώσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε αυτούς που έχει στο μυαλό του ως «βασικούς» για τα πρώτα επίσημα παιγνίδια.

Ακόμη και έτσι όμως, υπάρχουν απουσίες ποδοσφαιριστών που θεωρούνται βασικοί, έτσι θα περάσουν ακόμη μερικές εβδομάδες μέχρι να μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη σιγουριά σε ποιους θα στηριχθεί περισσότερο ο Κύπριος τεχνικός κατά τη νέα χρονιά.

Το μοντάρισμα της ομάδας βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, και αύριο θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη νέα Ανόρθωση που χτίζεται. Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά από το Cytavision Sports 1, και θα αρχίσει στις 8 το βράδυ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ