Βαρύ το κλίμα-ζητείται ηρεμία

Τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας της ίσως διανύει η Aνόρθωση, καθώς από τη στιγμή που δεν κατάφερε να νικήσει την Γκέφλε στην Σουηδία, ξεκαθάρισε το… τοπίο αναφορικά με τους στόχους της τη φετινή σεζόν.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι έκρυθμο, με συγκεκριμένους παίκτες να αδυνατούν να σηκώσουν την φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος. Ο Χριστάκης Κασσιανός, ο οποίος ας μη ξεχνάμε ότι έχει τεράστιες ευθύνες για τον αποκλεισμό, καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις που ίσως τον οδηγήσουν στην πόρτα εξόδου.

Η απογοητευτική εικόνα που έβγαλε η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, η κακή ψυχολογία των άπειρων παικτών της,(Λαίφης-Μάστρου- Φοφανά) και η αδιαμφισβήτητη αδυναμία ορισμένων εξ αυτών να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, δημιουργούν σοβαρές υποψίες πως θα βρεθούμε ακόμη μια φόρα στο ίδιο έργο θεατές. Αν σε όλα αυτά προστεθούν η έλλειψη καθοδήγησης από έναν κανονικό-ικανό προπονητή, και οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα, τότε εύκολα μπορεί να αποχωριστεί το μπλε και να τα βάψει… μαύρα ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας!

Με την παρουσία ορισμένων φιλάθλων χθες το βράδυ έξω από το αεροδρόμιο, ο κόσμος έστειλε το δικό του μήνυμα αλλά δυστυχώς, κάποιοι μάλλον το έχουν λάβει καθυστερημένα. Είναι δεδομένο ότι και ο Σάββας Κάκος θα πρέπει να πάρει άμεσα αποφάσεις αφού αυτή η κατάσταση στα γραφεία της ομάδας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το κλίμα είναι πλέον ασήκωτο και ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του.

Κλείνοντας να καλέσω τον κόσμο να μείνει μακριά από ακρότητες. Η Ανόρθωσης είμαστε εμείς και αυτό δεν τον αλλάζει κανένας παίκτης προπονητής η παράγοντας. Η ψυχραιμία θα μας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ