Το παλεύουμε για Τρισκόφσκι

Τις τελευταίες ημέρες, η διοίκηση του σωματείου κάνει προσπάθειες για απόκτηση του Σκοπιανού επιθετικού Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Βελγική Μπριζ και προηγουμένως σε ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι προσπάθειες για απόκτησή του ήταν σε καλό δρόμο μέχρι την Πέμπτη, αλλά την Παρασκευή στο παιγνίδι απόκτησής του μπήκαν και άλλες ομάδες, κάτι που δυσκολεύει αρκετά τη πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Σκοπιανός επιθυμεί να συνεχίσει τη καριέρα του στο εξωτερικό γιατί θεωρεί πισογύρισμα την επιστροφή του στην Κύπρο, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί ομάδα που να τον ικανοποιεί οικονομικά, καθώς οι απαιτήσεις του μετά τις τελευταίες καλές χρονιές που είχε στην Κύπρο ανέβασαν το κασέ του. Πάντως, η περίπτωση δεν αφήνει επίσης αδιάφορη την πρώην του ομάδα, ΑΠΟΕΛ.

Επίσης, δεν έχει ακόμη διαφανεί τι προτίθεται να κάνει η Βελγική ομάδα, δηλαδή αν θα τον αφήσει ελεύθερο ή θα τον δώσει δανεικό, κάτι που περιπλέκει την όλη κατάσταση. Πάντως, ενδεχόμενη απόκτηση του Σκοπιανού θα δώσει μεγάλη επιθετική ώθηση στην ομάδα μας και την ίδια ώρα σηματοδοτεί την αποχώρηση κάποιου άλλου και συγκεκριμένα του Κάλβο.

Η περίπτωση Τρισκόφσκι δεν είναι όμως η μόνη που απασχολεί την Ανόρθωση, καθώς στα υπόψη υπάρχει και ένας κοινοτικός ακραίος επιθετικός, αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη. Αν δεν κλείσει θετικά κάποια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, τότε δεν αποκλείεται ο Κάλβο να παραμείνει στο ρόστερ. Σίγουρα όμως οι προσπάθειες που γίνονται είναι προς απόκτηση μεσοεπιθετικού, αλλά το οικονομικό κομμάτι έχει τη δική του σημασία και θα καθορίσει τις μετέπειτα εξελίξεις.

*Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο Σκοπιανός πηγαίνει δανεικός στη Βελγική Waasland- Beveren. Φέρεται να είναι η ομάδα που μπήκε στο παιγνίδι απόκτησής του, καθώς όπως σας αναφέραμε πιο πάνω οι συζητήσεις μεταξύ Ανόρθωσης και Τρισκόφσκι ήταν σε καλό δρόμο, αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει Βέλγιο όπου θα αμειβόταν με περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που θα έπαιρνε στην Κύπρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ