Το μήνυμα του Λαμπάν στον κόσμο της Ανόρθωσης

Συνέντευξη στο 24sports έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βινσέντ Λαμπάν, ο οποίος αναφέρθηκε στους αγώνες της νέας του ομάδας, Ρουμανικής Άστρα, απέναντι στην Ομόνοια για το Europa League, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και για την Ανόρθωση. Ο Γάλλος, από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν περισσότερο από τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ανέφερε πως ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα «γιατί μια μεγάλη ομάδα πάει μπροστά μόνο με “μεγάλο” κόσμο», όπως τόνισε.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω ξανά για την αγάπη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να αναφέρω χαρακτηριστικά ότι από την μέρα που έφυγα δεν δέχτηκα ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Ξέρω ότι η αποχώρηση μου δεν ήταν ότι καλύτερο για αυτούς αλλά έδειξαν με τη στάση τους τον μεγάλο σεβασμό που έχουν για μένα και πραγματικά το εκτιμώ αφάνταστα αυτό», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης πως γνωρίζει για τις μεταγραφές της ομάδας που έκανε το τελευταίο διάστημα. «Ο πρόεδρος έκανε δύσκολη αλλά φανταστική δουλειά αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει. Έτσι κι αλλιώς η Ανόρθωση είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα και ο κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει για αυτή», δήλωσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ