Τι απομένει στην επίθεση

Η αποχώρηση του Τόνι Κάλβο από την ομάδα, επαναφέρει το θέμα ακραίου επιθετικού, το οποίο ήταν ήδη για κάποιους ανοικτό προτού φύγει ο Ισπανός δεξιοπόδαρος επιθετικός.

Αυτή την στιγμή, για τα άκρα της επιθετικής μας γραμμής – νοουμένου πάντα ότι μιλάμε για σύστημα 4-3-3 ή κάποια παραλλαγή του – διαθέσιμοι είναι οι Αβραάμ, Φοφανά και Σουσάν. Οι δυνατότητες του πρώτου είναι γνωστές και εκτός απροόπτου θα “καπαρώσει” τη θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Φοφανά σε καμιά περίπτωση δεν έχει πείσει με τα όσα έδειξε έως τώρα και θα αποτελεί λογικά την εναλλακτική λύση του Κύπριου διεθνούς. Τέλος, ο Σουσάν ακόμα δεν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Μεγάλης Κυρίας και δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον Ισραηλινό. Η φήμη και το όνομα είναι ένα πράγμα, το τι θα δείξει στο γήπεδο – στην πρώτη του παρουσία εκτός Ισραήλ – είναι εντελώς διαφορετκό.

Δυστυχώς, μέχρι την έλευση του νέου προπονητή δεν μπορεί να γίνει καμιά κίνηση για ενίσχυση της ομάδας σε μια τόσο νευραλγική θέση. Δυστυχέστερα, εάν δεν αλλάξουν άρδην τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν πρόκειται να έχουμε το νέο μας τεχνικό πριν τη 14η του Αυγούστου. Αντιλαμβάνεται κανείς, πόσο πολύ φλερτάρουμε με μια νέα, παταγωδώς αποτυχημένη χρονιά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ