Κρίμα να χαθεί κι αυτή η χρονιά…

Αν δεν θέλουμε να κοροϊδευόμαστε, εάν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση, η χρονιά πάει του βρόντου πριν καν αρχίσει! Εάν υπάρχει έστω κάποια ελπίδα για κάτι θετικό μέσα από τα αποκαΐδια που άφησε το ταξίδι στη Σουηδία, δυστυχώς το τινάζουμε μόνοι μας στον αέρα με την δεκαπενθήμερη… αργία σε όλους τους τομείς. Στην προκειμένη περίπτωση, το θετικό μπορεί στο τέλος να μεταφράζεται και στην ίδια την επιβίωση του Σωματείου!

Σημασία δεν έχει να κάνουμε τα πράγματα σωστά, αλλά να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Το να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις διατάξεις του καταστατικού, ναι, είναι ένας τρόπος να γίνουν τα πράγματα σωστά. Το να προσπαθήσουμε και να εξεύρουμε τρόπους να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έγκαιρα, δίχως αναβολές και αναστολές, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί κατά το δυνατόν έτοιμη με την έναρξη των επίσημων εγχώριων υποχρεώσεών της, είναι το σωστό πράγμα να γίνει!

Έστω και άτυπα, οφείλουμε να βρούμε τις λύσεις ώστε να διασωθεί το Σωματείο. Διότι με την ψυχολογία της παρούσας στιγμής, σε συνδυασμό με την προδιαγραφόμενη αρνητική εκκίνηση στο πρωτάθλημα, θα έχουμε σοβαρότατα προβλήματα στη συνέχεια. Τα χρέη είναι εκεί απειλητικά και οι τρέχουσες υποχρεώσεις ακόμα απειλητικότερες.

Πού θα καταλήξουμε κύριοι; Ποιός θα πληρώνει τα ευρωπαϊκά ραβασάκια όταν αρχίσει το ένα να διαδέχεται το άλλο; Ή μήπως θα νίπτετε τας χείρας και τότε;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ