Τέσσερεις θέσεις κοινοτικών – ξένων ανοιχτές

Με τη διαφαινόμενη πώληση του Ρέζεκ στην Κίνα, η ομάδα μας έχει διαθέσιμες τέσσερεις από τις 17 θέσεις κοινοτικών – ξένων, χωρίς να υπολογίζουμε το Γρηγόρη Μάκο καθώς δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του παρά την καταρχήν συμφωνία για μετακόμισή του στη Μεγάλη Κυρία.

Φέτος, είναι η τελευταία χρονιά που τα Κυπριακά σωματεία δικαιούνται να έχουν στις τάξεις τους 17 ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, καθώς από του χρόνου αυτός ο αριθμός θα μειωθεί στους 15. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν τη σημαντικότητα οι ξένοι που απαρτίζουν μία ομάδα να έχουν ποιότητα, καθώς και το πόσο πιο σημαντική θα γίνει η Κυπριακή παρουσία για τα σωματεία μας.

Με την απόκτηση Μάκου καθώς και ενός αντικαταστάτη του Ρέζεκ, οι διαθέσιμες θέσεις θα είναι πλέον δύο, τις οποίες ίσως δεν χρησιμοποιήσουμε. Αυτό θα διαφανεί στη συνέχεια, από την Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μας καθώς και αν ο Χριστάκης Κασσιανός αντιληφθεί ότι σε κάποια θέση η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Οι 13 κοινοτικοί και ξένοι που βρίσκονται στο ρόστερ αυτή τη στιγμή: Βαλβέρδε, Ζόρζε, Γκάλαμαζ, Παβίσεβιτς, Άντιτς, Τζέισον Δημητρίου, Αλέξα, Οχαγιόν, Μαρσίνιο, Γκριγκαλασβίλι, Κάλβο, Φοφανά και Κολαούτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ