Τα όνειρα να μην γίνουν εφιάλτης πάλι

Με όνειρα για μία επιτυχημένα Ευρωπαϊκή χρονιά, η ομάδα μας ρίχνεται αύριο στη μάχη του Europa League με αντίπαλο τη Σουηδική Γκέφλε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζήσαμε τρεις ντροπιαστικούς αποκλεισμούς και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο Ανορθωσιάτης αυτή τη στιγμή είναι ένας ακόμη αποκλεισμός από ομάδα που στα χαρτιά είναι κατώτερη από εμάς.

Το φιλικό με τον Απόλλωνα ανησύχησε αρκετά τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά περιμένει πως αύριο θα δει μία διαφορετική Ανόρθωση που θα βγάλει την ποιότητα που έχει στον αγωνιστικό χώρο και θα πάρει το ζητούμενο απέναντι σε μία ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, αλλά λιγότερο ποιοτική.

Ακόμη δεν άρχισε η χρονιά και αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά η ποιότητα των υπόλοιπων είναι δεδομένη, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές με αρκετές εμπειρίες στην πλάτη τους.

Ο κ. Κασσιανός είχε μία εβδομάδα να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στο φιλικό με τον Απόλλωνα, αν και είναι αρκετά δύσκολο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε αυτό το σημείο. Ανέτοιμη ή όχι, τα λάθη που είδαμε στη φιλική πεντάρα δεν ήταν λάθη ανετοιμότητας, και για αυτό ελπίζουμε πως οι ποδοσφαιριστές δεν θα παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο αύριο.

Φυσικά η απουσία του κόσμου θα έχει τη σημασία της καθώς ένα γεμάτο Αντώνης Παπαδόπουλος θα έδινε φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας, όμως οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ