Τα δυνατά και αδύνατα χαρτιά του Όλσον

Το Anorthosis24 επιχειρεί μία σκιαγράφηση των δυνατών αλλά και αδύνατων σημείων της Γκέφλε, αντιπάλου μας για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο ύψους 1.91m επιθετικός και αρχηγός της Γκέφλε Mikael Dahlberg είναι σημείο αναφοράς στον τρόπο παιχνιδιού και την επιθετική γραμμή των αντιπάλων μας. Παρόλο που δεν ξεκίνησε βασικός την χρονιά, το τελευταίο δίμηνο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει να προσεχθεί τόσο για την έφεσή του στο σκοράρισμα με το κεφάλι, αλλά και από την άνεση με την οποία δημιουργεί χώρους και παιχνίδι με πλάτη στην άμυνα.

Μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Γκέφλε, είναι ο Lundevall σε θέμα τεχνικής κατάρτισης με περίτεχνες ενέργειες και διεισδυτικότητα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Βρίσκεται σε άριστη ψυχολογική κατάσταση μιας και πέτυχε το πρώτο του γκολ της χρονιάς στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Νορκεπίνγκ.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Γκέφλε, Portin,  είναι και ο ποδοσφαιριστής που αναλαμβάνει την εκτέλεση των στημένων φάσεων. Διαθέτει πολύ καλό αριστερό πόδι σημαδεύοντας συνήθως τον Dahlberg στο δεύτερο δοκάρι.

Ο ιθύνων νους της Σουηδικής ομάδας Faltsetas είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Γκέφλε σε τεχνική κατάρτιση, ενώ πολλές φορές χρησιμοποιεί την πονηριά του είτε για να εκμαιεύσει φάουλ, είτε για να μην παρατηρηθεί για το δυνατό τρόπο παιχνιδιού του.

Ο 39χρονος τερματοφύλακας Hugonsson δεν θυμίζει σε τίποτα τον τερματοφύλακα που κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 699 λεπτά την διετία 2011-2012. Τα τέσσερα τελευταία γκολ που δέχθηκε στο Σουηδικό πρωτάθλημα ήταν σουτ έξω από την περιοχή, γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά για τα αντανακλαστικά του.

Ο αμυντικός μέσος Zakaria Abdullai είναι ένας ψηλός μέσος με δύναμη και τρεξίματα, ωστόσο υστερεί σημαντικά στην τεχνική κατάρτιση. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανακόψει με άνεση τον αντίπαλό του, αλλά από εκεί και πέρα είναι πολύ αδύνατος στη δημιουργία παιχνιδιού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ