Στο Άκης Παπαϊωάννου

Με πρωινή προπόνηση που άρχισε στις 08:00 συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα μας στο Στάδιο Άκης Παπαϊωάννου στον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό, που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν καλύτερα με τα δεδομένα του επαναληπτικού αγώνα με την Γκέφλε.

Στην ψεσινή προπόνηση που την παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι της ομάδας από τη Λεμεσό, ο προπονητής Χριστάκης Κασιανός δεν άνοιξε τα χαρτιά του και απλά αρκέστηκε σε ασκήσεις με την μπάλα και σε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Προς το τέλος, οι Γκονζάλο Γκαρσία, Θεοδώρου και Γκρικαλασβίλι εκτελούσαν στημένα φάουλ απέναντι σε Γαβριήλ Κωνσταντίνου και Άλτο Τέκια. Οι ενοχλήσεις του Οχαγιόν στο δεξί πόδι δεν φαίνονται ικανές να στερήσουν το δικαίωμα του ποδοσφαιριστή να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα.

Η  πρωινή προπόνηση που είναι τώρα σε εξέλιξη είναι και η τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Σουηδία  όπου καλείται να παρουσιαστεί απλά σοβαρή και να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η ομάδα αναχωρεί στις 09:00 με συνοδεία 30 περίπου φιλάθλων.
IMG_3070

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ