Σοβαρότητα και επιμονή – Σενάρια εντεκάδας

Με τις αποσκευές γεμάτες αυτοπεποίθηση και πίστη για νίκη-πρόκριση αναχώρησε για τη Σουηδία η ομάδα μας εν όψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης με την Γκέφλε. Φανερή στα βλέμματα των ποδοσφαιριστών η πίστη πως θα φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ποιοτικά σίγουρα η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι είναι καλύτερη και αυτό καλείται να δείξει στις 20:00 αύριο στην έδρα του αντιπάλου. Ο Χριστάκης Κασσιανός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σιέλη και Δημητρίου οι οποίοι είναι τραυματίες ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ μικροενοχλήσεις νοιώθει ο Οχαγιόν και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την αποψινή προπόνηση .

Ο Κύπριος προπονητής, που χθες μίλησε αρκετή ώρα στους παίκτες του για το ματς, δίνοντας έμφαση στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στα στημένα όπου η ομάδα μας παρουσίασε αδυναμίες, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει.

O τεχνικός της ομάδας μας φαίνεται να παρατάσσει  τον Βαλβέρδε κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Παβίσεβιτς, αριστερό μπακ τον Άντιτς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ζόρζε και Γκάλαμαζ. Αμυντικά χαφ τους Αλέξα και Μαραγκό με επιτελικό χαφ τον Γκαρσία,.  Έξω δεξιά ο Κασσιανός προσανατολιζόταν να επαναχρησιμοποιήσει τον  Οχαγιόν αλλά οι ενοχλήσεις που ένοιωσε στην προπόνηση της Δευτέρας ίσως φέρουν την έκπληξη με τον Σουσιάν ο οποίος ανέβασε για τα καλά ρυθμούς. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φοφανά και στην κορυφή ο Ρομπέρτο Κολαούτι. Μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται διεκδικεί ο Αντρέας Αβραάμ, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Αύριο η πρόκριση πρέπει να τελειώσει με δεύτερη νίκη για πολλούς λόγους με βασικότερο το ανέβασμα της ψυχολογίας τόσο του κόσμου όσο και των ποδοσφαιριστών. Κάτι λιγότερο από 30 ώρες έμειναν για να το μάθουμε. Σοβαρότητα λοιπόν, υπομονή και επιμονή.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ