Σουσιάν: Παρόμοια χαρακτηριστικά με Ιτζάγκι

Το νεότερο απόκτημα της Ανόρθωσης, Αμίτ Μπεν Σουσιάν, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Μπαράκ Ιτζάγκι ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα μας. Πριν αναφερθούμε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, να πούμε ότι και οι δύο είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ, με το Σουσιάν να έχει 10 συμμετοχές με δύο τέρματα, και τον Ιτζάγκι 9 συμμετοχές με ένα τέρμα. Ο Σουσιάν είναι και ένα χρόνο μικρότερος, 28 ετών με τον Ιτζάγκι στα 29 του.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, είναι και οι δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πέρσι, ο Ιτζάγκι αγωνίστηκε και σαν επιθετικός κορυφής, και σαν δεύτερος επιθετικός αλλά και στα άκρα της επίθεσης, θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί και ο Σουσιάν. Βλέπουμε δηλαδή ότι ο Χριστάκης Κασσιανός επιθυμούσε να φέρει στην ομάδα ένα ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Ιτζάγκι, για τον οποίο πέρσι στις αναλύσεις του στο Anorthosis24 μιλούσε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Σουσιάν όπως θα διαπιστώσουμε από τα βίντεο του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είναι ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική, στοιχεία που έχει και ο Μπαράκ Ιτζάγκι. Έχουν τον ίδιο σωματότυπο (Σουσιάν 1,75 ύψος – Ιτζάγκι 1,74), που τους επιτρέπει να εκμεταλλεύονται την ταχύτητά τους και το γρήγορο πρώτο βήμα για να τρυπώσουν στην αντίπαλη περιοχή την κατάλληλη στιγμή.

Φυσικά ο Ιτζάγκι είχε έρθει πέρσι στην ομάδα «κουβαλώντας» μεγαλύτερο όνομα από το συμπατριώτη του, αλλά είναι στο χέρι του Σουσιάν να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που θα έχει στην ομάδα μας και να προσφέρει όσα πρόσφερε πέρσι και ο «προκάτοχός» του. Στα θετικά του είναι ότι ήταν συμπαίκτης στην Εθνική με το άλλο μας μεταγραφικό απόκτημα στην επίθεση, Ρομπέρτο Κολαούτι, με τον οποίο μάλιστα έχουν «συνεργαστεί» σε τέρμα που πέτυχε ο τελευταίος, και στην ομάδα θα βρει και άλλους φίλους όπως ο Μόσες Οχαγιόν. Άλλο ένα θετικό για το νέο μας απόκτημα, είναι ότι σε όλη του την καριέρα μέχρι σήμερα αγωνίστηκε μόνο σε μία ομάδα, και τώρα στην Ανόρθωση θα έχει την ευκαιρία για ένα μεγαλύτερο βήμα για τον ίδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ