Simon Lundevall: «Τρομερή ενέργεια οι Κύπριοι»

Δηλώσεις σε Σουηδικά ΜΜΕ έκαναν οι Simon Lundevall (φώτο) και ο Per Olsson με αφορμή τον αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ Gefle και Ανόρθωσης. Ο Σουηδός μέσος ξεκίνησε βασικός στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής των φιλοξενουμένων και ήταν δράστης της μεγαλύτερης ευκαιρίας της Σουηδικής ομάδας όταν το σουτ του στο 62ο λεπτό αποκρούστηκε από τον Βαλβέρδ.

Ο μέσος της Gefle δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Περιμέναμε να πάρουμε εμείς το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του αγώνα αλλα οι Κύπριοι είχαν τρομερή ενέργεια και σκόραραν πολύ νωρίς».

Για την μεγάλη του ευκαιρία να βάλει την Gefle στο παιχνίδι της πρόκρισης ανέφερε: «Είδα την μπάλα να έρχεται προς το μέρος μου και προσπάθησα να ξεγελάσω τον τερματοφύλακα, αλλά είχε ήδη βγει στα όρια της περιοχής του και μου έκλεισε το οπτικό πεδίο.»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Σουηδικής ομάδας, Per Olsson έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο δεύτερο ημίχρονο λέγοντας ότι: «Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Καταληκτικά ανάφερε ότι το τρίτο γκολ ήταν καθοριστικό για την υπόθεση πρόκριση λέγοντας ότι: «Το τρίτο γκολ περιόρισε σημαντικά τις πιθανότητές μας για πρόκριση και αυτό οφείλουμε να το παραδεχθούμε, χωρίς να σημαίνει ότι θα παρατήσουμε τον επαναληπτικό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ