Σφράγισε πρόκριση με πεντάρα

Με σοβαρότητα και χωρίς ίχνος υποτίμησης, η Gefle διέσυρε την Trans Narva με 5-1, σφραγίζοντας και τυπικά το εισιτήριό της για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Η Σουηδική ομάδα τελείωσε τον αγώνα με 31 προσπάθειες, εκ των οποίων οι μισές ήταν εντός εστίας, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της απέναντι στους Εσθονούς. Σημαντικό ρόλο στην έκταση του σκορ, διαδραμάτισε και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το πρώτο μισάωρο με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Per Olsson επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές αφήνοντας στον πάγκο τον βασικό τερματοφύλακα Hugosson, τον επιθετικό Orlov και τον αμυντικό Asp. Η ενδεκάδα της προσεχούς μας αντιπάλου αποτελείτο από τον Hedvall κάτω από τα δοκάρια και τους Mard, Olsson, Wikstrom και Portin στην άμυνα. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής διατηρήθηκαν οι Hansson, Faltsetas, Lundevall και Phekezela ενώ επιθετικό δίδυμο ήταν οι Dahlberg και Oremo.

Σκόρερ της Σουηδικής ομάδας ήταν οι Hansson, Dahlberg, Oremo 2 (φωτο) και Tonros, ενώ η ροή του αγώνα επέτρεψε στον προπονητή της Gefle να αποσύρει νωρίς τους Dahlberg και Lantto για να τους ξεκουράσει.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κανένας ποδοσφαιριστής της Σουηδικής ομάδας δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα επομένως από πλευράς τιμωρίας, ο Per Olsson δεν θα στερηθεί κάποιο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο ο Phekezela αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 30ο λεπτό σε μια φάση που ποδοσφαιριστής της Trans Narva αποβλήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ