Σάββας Κάκος: «Αποχωρώ με ήσυχη συνείδηση»

Σε δήλωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας προέβη ο Σάββας Κάκος:

«Έχω αποφασίσει από το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης όπως αποχωρίσω από την θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Η φετινή αλλά και περσινή αποτυχία στην Ευρώπη καθώς η μη επίτευξη του στόχου της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος (για αυτό τον λόγο άλλωστε είχα θέση την παραίτηση μου τον Μάϊο στην διάθεση της Γενικής Συνέλευσης) με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη όπως ανακοινώθηκε άλλωστε με το πέρας της συνεδρίας του προηγούμενου Σαββάτου. Κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια με τεράστιο προσωπικό κόστος, αλλά όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα δυστυχώς δεν είναι το ποθητό για το Σωματείο μας για αυτό και παραιτήθηκα αναλαμβάνοντας με αυτό το τρόπο τις ευθύνες που μου αναλογούν.

Η σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν και η τελευταία μου ως πρόεδρος του Σωματείου το οποίο θα οδηγηθεί άμεσα σε Εκλογική Γενική Συνέλευση. Δηλώνω υπεύθυνα ότι αποχωρώ με ήσυχη συνείδηση ότι έπραξα το άπαν των δυνατοτήτων μου για το καλό και μόνο της αγαπημένης μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες αγωνιστικές, διοικητικές και οικονομικές. Δεν είναι του παρόντος. Θέλω όμως να τονίσω ότι οι όποιες αποφάσεις και ενέργειες μου γίνονταν για το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ανόρθωσης έστω κι αν αυτές εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν από κάποιους ως λανθασμένες.

Εύχομαι να βρεθεί ένα νέο, δυνατό από κάθε άποψη Διοικητικό Συμβούλιο για να οδηγήσει την Ανόρθωση σε καλύτερες μέρες. Μεγαλύτερη μου ευχή είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο να έχει την στήριξη, οικονομική και ηθική, όλου του κόσμου της Ανόρθωσης που επιτέλους πρέπει να ενωθεί κάτω από την σημαία της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Αποχωρώντας θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων στα δύο περίπου χρόνια της Προεδρίας μου αλλά και προς όλα τα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια την τελευταία περίπου εικοσαετία που υπηρετώ σχεδόν ανελλιπώς την Ανόρθωση.

Επιθυμώ επιπλέον να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ανόρθωσης που με στήριξε, ακόμα κι αυτούς που διαφωνούσαν μαζί μου γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι έχουμε κοινό στόχο, το συμφέρον της Ανόρθωσης.

Θα παραμείνω ένας πιστός οπαδός της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται Ανόρθωση Αμμοχώστου και θα στηρίξω την όποια νέα Διοίκηση προκύψει.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ