Προβάρει φανέλα βασικού ο Μπεν Σιουσάν

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το βράδυ της Δευτέρας οι μικροενοχλήσεις που ένοιωσε ο Οχαγιόν προς το τέλος της προπόνησης και που τελικά τον έφεραν να κάνει παγοθεραπεία την Τρίτη στην πρωινή προπόνηση, θέτουν την συμμετοχή του στον επαναληπτικό με την Γκέφλε στον αέρα καθότι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα σε δυνατούς ρυθμούς προπόνησης. Ως εκ τούτου εναπόκειται στην κρίση του τεχνικού της ομάδας μας Χριστάκη Κασιανού η χρησιμοποίηση του,

Σε περίπτωση που ο Κύπριος τεχνικός επιλέξει να μην ρισκάρει με τον Ισραηλίτη μέσο, προβάδισμα έχει ο συμπατριώτης του Μπεν Σιουσάν αντί του Τόνι Κάλβο ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Γιάνης Οκκάς. Και αυτό παρότι στην προπόνηση της Τρίτης το πρωί στο Άκης Παπαϊωάννου αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις στους λιγοστούς παρευρισκομένους ήταν ο Ισπανός εντούτοις ο κ. Κασιανός θα επιλέξει τον Μπεν Σουσιάν ο οποίος έδειξε να είναι σταθερά ανεβασμένος και σε καλή κατάσταση από πλευράς ετοιμότητας. Επιπλέον, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό της ομάδας μας να προβεί σε κάποιες αλλαγές ούτος ώστε να έχει έτοιμους ποδοσφαιριστές –  κλειδιά για την επόμενη φάση, όπως οι Μάκος και Μπεν Σιουσάν.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα ίσως δούμε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο τον Μπεν Σιουσάν και μάλιστα βασικό με την ευχή να επιβεβαιώσει με την παρουσία του τιη φήμη που το συνοδεύει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ