ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Βουλευτής ΑΚΕΛ: «Εγκαταλείψατε την Αμμόχωστο»

Σε μία απίστευτα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος στη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Περιβάλλοντος για τα γήπεδα φούτσαλ της Ανόρθωσης, είχε το θράσος αναφερόμενος στους Αμμοχωστιανούς, να πει ότι «εγκαταλείψατε την Αμμόχωστο».

Προς τούτου, η επίσημη Ανόρθωση με ανακοίνωση της, και για τη δήλωση αυτή αλλά και για τα όσα ανέφερε ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, αναφέρει τα εξής:

«Δυστυχώς οι εκπρόσωποι του Σωματείου μας στην υπό αναφορά συνεδρία άκουσαν και πολλά και τραγελαφικά στα οποία δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε ξεκάθαρες απαντήσεις με μακροσκελή και λεπτομερή ανακοίνωση μας. Απλά για την ώρα να ξεκαθαρίσουμε στον Περδίκη, στους υπόλοιπους 55 βουλευτές και στην Πολιτεία ολόκληρη, ότι η Ανόρθωση δεν πρόκειται να προσφυγοποιηθεί για δεύτερη φορά και δεν πρόκειται να πληρώσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες και κομματικές εξυπηρετήσεις. Όσον αφορά στην Αμμόχωστο κ.Γιώργο Γεωργίου, βουλευτή του ΑΚΕΛ, δεν ήταν επιλογή μας να την εγκαταλείψουμε και λυπούμαστε πολύ που Ελληνοκύπριος βουλευτής λέει και πιστεύει τέτοια πράγματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ