Πούνας: «Ο Κασσιανός κέρδισε τους ποδοσφαιριστές!»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα έκανε ο ο επικεφαλής της αποστολής της ομάδας μας στην Ολλανδία, Πανίκκος Πούνας. Οι δηλώσεις αναλυτικά:

-Πανίκο πως βλέπεις την προετοιμασία μέχρι στιγμής;
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με αυτά που ζω και βλέπω εδώ στην Ολλανδία. Ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως έφορος έχω ζήσει πολλές προετοιμασίες της ομάδας, άρα μπορώ να διακρίνω και να διαπιστώνω εύκολα κάποια πράγματα. Για εμένα μετρούν ιδιαίτερα κάποια δεδομένα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που τα βλέπω να τηρούνται και να εμπεδώνονται. Για να γίνω πιο σαφής με ικανοποιεί ότι η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικές βάσεις, με πλήρη πειθαρχία που επέβαλε ο κ.Κασσιανός ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα. Επιπλέον το όλο κλίμα στην αποστολή της ομάδας είναι εξαιρετικό.

-Τι αποκόμισες από τα δύο φιλικά;
Τα φιλικά είναι για τους προπονητές. Για να δουν, να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν. Απλά να πω ότι διαπιστώνω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και με ικανοποιεί η θέληση και η όρεξη των ποδοσφαιριστών που προσπαθούν να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ζητά ο προπονητής.

-Ένα δικό σου μήνυμα στον κόσμο;
Ζητώ από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα. Η Ανόρθωση μπαίνει σε άλλες βάσεις, πιο υγιείς από οικονομικής άποψης αλλά παρόλα αυτά οι κινήσεις στον μετεγγραφικό τομέα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και βλέπω ότι ικανοποιούν και τον κόσμο. Δεν ξεφύγαμε οικονομικά, δεν κάνουμε σπατάλες και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. 

Στέλνω ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει πέραν από ηθικά και οικονομικά όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Δεν γίνεται οι ανταγωνιστές μας να κάνουν λόγο για χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας και εμείς, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου να μιλάμε για μερικές εκατοντάδες. Ο κόσμος οφείλει να έρθει κοντά, η Ανόρθωση ανήκει τον κόσμο της και αυτός θα την βοηθήσει στα δύσκολα. Αν ανταποκριθεί και ο κόσμος με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς πλήρη υλοποίηση του προγραμματισμού και θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που επιβάλλει η ιστορία του Σωματείου μας και οι προσδοκίες του μεγάλου κόσμου της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ