Πλώρη για εντεκάδα ο Αβραάμ

Τις δικές του πιθανότητες για να βρεθεί στην εντεκάδα του αγώνα με τη Γκέφλε, έχει ο Κύπριος ακραίος της ομάδας μας Ανδρέας Αβραάμ. Ο 26χρονος άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα του 3-0 στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και στο λίγο χρόνο που αγωνίστηκε τόνωσε την επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ ήταν πιο επικίνδυνος από τον Φοφανά ο οποίος φάνηκε να είναι εκτός κλίματος στο πρώτο του επίσημο παιγνίδι με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ένας καλός Αβραάμ φυσικά και μπορεί να αποτελέσει βασικό γρανάζι στην ομάδα του Χριστάκη Κασσιανού, και ο Κύπριος μεσοπιθετικός δείχνει έτοιμος φέτος να έχει πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα σε σχέση με πέρσι. Φυσικά η πώληση του Λαβόρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, καθώς ο Κολομβιανός είχε σίγουρη τη θέση στην εντεκάδα λόγω της μεγάλης ποιότητας που έχει. Και ο Αβραάμ όμως είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, και το έδειξε στα χρόνια που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα καθώς ο ίδιος με τον Σαγκόι και τον Κιντέρος ήταν οι τρεις πιο σημαντικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λεμεσού.

Η εμφάνιση του λοιπόν στο παιγνίδι της Πέμπτης, καθώς και η μέτρια εμφάνιση του Φοφανά στο ίδιο παιγνίδι στο αριστερό επιθετικό άκρο, είναι πολύ πιθανό να του δώσει φανέλα βασικού μεθαύριο στη Σουηδία στον επαναληπτικό με την Γκέφλε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ