Πήραμε το ζητούμενο…

Πήραμε αυτό που θέλαμε. Μια καθαρή νίκη επί των Σουηδών με 3-0 και πλέον βρισκόμαστε με το ενάμιση πόδι στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Καλή η ομάδα μας χθες αλλά φάνηκε να θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Ειδικά στη μεσοαμυντική λειτουργία. Ξεχώρισαν οι Γκονζάλο και Κολαούτι. Ο “Μάγος” έκανε… τα δικά του στον αγωνιστικό χώρο και άφησε αρκετές υποσχέσεις εν όψει συνέχειας. Όσο αφορά τον Αργεντίνο φορ, δεν πρέπει να έχει κάποιος παράπονο προς το πρόσωπο του. Ο άνθρωπος ήρθε στην ομάδα μας μετά από περιπετειώδεις προσπάθειες απόκτησης του για να βάζει τέρματα. Στο επίσημο ντεπούτο του κατάφερε να σκοράρει εις διπλούν. Μάλιστα! Να συνεχίσει έτσι.

Στον μεσοαμυντικό τομέα δεν τα πήγαμε και περίφημα ανεξάρτητα αν δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα. Πολλές ολιγωρίες και έλλειψη συγκέντρωσης σε κάποιες περιπτώσεις, έδωσαν τις ευκαιρίες στους Σουηδούς να απειλήσουν τον εξαιρετικό Μάθιου Βαλβέρδ. Ειλικρινά, ο Γάλλος πορτιέρο πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση χθες.

Τελείωσε ο αγώνας λοιπόν με μια καθαρή νίκη. Ο κόσμος περιμένει πολύ περισσότερα από αυτούς τους ποδοσφαιριστές κάτι που ευελπιστούμε να δούμε στη συνέχεια. Επόμενος σταθμός ΔΕΝ είναι το Αζερμπαϊζάν ή η Πολωνία. Επόμενος σταθμός ΕΙΝΑΙ η Σουηδία όπου η ομάδα μας καλείται να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο την ερχόμενη Πέμπτη. Μέχρι τότε ας ελπίσουμε να δούμε μια καλύτερη Ανόρθωση. Μια Ανόρθωση που αρμόζει στο όνομα και την ιστορία της.

Σας χαιρετώ,
Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ