Έκκληση για αγορά διαρκείας

Ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στον κόσμο εξέδωσε σήμερα το Σωματείο, κάνοντας έκκληση για αγορά εισιτηρίων διαρκείας, που μέχρι στιγμής είναι μόλις 1800.

Αναλυτικά:

“Φίλε Ανορθωσιάτη,

Διανύουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο ως κοινωνία κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το Σωματείο μας που μαστίζεται από τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Κόντρα όμως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχουμε κατορθώσει να ανταποκριθούμε μέχρι στιγμής στις παλιές οφειλές, στις τρέχουσες υποχρεώσεις αλλά και στα κριτήρια Ιουνίου, για τα οποία καταθέσαμε το φάκελο μας πλήρως συμπληρωμένο.

Την ίδια ώρα, έχουμε καταφέρει παρά το γεγονός ότι έφυγαν πολλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές λόγω των νέων μας οικονομικών δυνατοτήτων, να εντάξουμε στην ομάδα ποδοσφαιριστές ικανούς, άξιους και ποιοτικούς, που μπορούν να αντέξουν το βάρος των στόχων και της φανέλας της Ανόρθωσης μας και το κυριότερο το πράξαμε αυτό χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις εντολές της γενικής συνέλευσης, καθώς η δέσμευση μας τηρήθηκε και το μισθολόγιο αλλά και γενικότερα ο προϋπολογισμός είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με πέρσι.

Ζητούμε την οικονομική συνεισφορά του κάθε Ανορθωσιάτη. Η τιμωρία των κεκλεισμένων των θυρών στα ευρωπαϊκά μας παιγνίδια είναι οικονομικά αβάστακτη για το Σωματείο μας. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν φτάσει μόλις τα 1,800. Με αυτά τα δεδομένα είναι σχεδόν ανέφικτο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις οικονομικές υποχρεώσεις του Σωματείου και παράλληλα να ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν πολλαπλάσια εισιτήρια διαρκείας από τη δική μας ομάδα αλλά και γενικότερα πολύ περισσότερα έσοδα.

Αν επιθυμούμε μια Ανόρθωση δυνατή και πρωταγωνίστρια πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Ευελπιστούμε σε ανταπόκριση από τον κάθε ένα από εσάς.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ