Ποιό… παιγνίδι να δούμε;

Την Πέμπτη η ομάδα μας δίνει το πρώτο της αγώνα για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο βουβό Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι στη Γκέφλε Σουηδίας. Ο Χριστάκης Κασσιανός, το υπόλοιπο προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους για να παρουσιαστεί η Ανόρθωση όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

Με δείγμα το φιλικό με τον Απόλλωνα, ο κ. Κασσιανός θα πρέπει να εστιάσει εξίσου το ίδιο και στην συντριβή της Παρασκευής, αλλά και στα παιγνίδια που έδωσε η Γκέφλε. Την Πέμπτη θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει ήδη πολλά παιγνίδια στα πόδια της, κάτι που επιτρέπει στον κ. Κασσιανό να γνωρίσει αρκετά καλά τον επικείμενο μας αντίπαλο, και μαζί με τους ποδοσφαιριστές να βρουν τα αδύνατα και δυνατά σημεία της σουηδικής ομάδας.

Την ίδια ώρα, άλλη τόση προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε αυτά που συνέβησαν την Παρασκευή στο φιλικό παιγνίδι με τον Απόλλωνα. Όσο καλά και να μάθουμε τον αντίπαλό μας, αν εμείς οι ίδιοι δεν διορθώσουμε τα τεράστια κενά που παρουσιάσαμε την Παρασκευή, τότε η «ανάγνωση» του αντιπάλου δεν θα έχει καμία αξία. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας μαζί με τους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει με την ίδια προσοχή να δουν ξανά και ξανά το παιγνίδι της Παρασκευής και να διορθωθούν στο μεγαλύτερο βαθμό τα κενά που παρουσιάσαμε, όσο δύσκολο και αν είναι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ