Παίζονται πολλά τελικά…

Την ώρα που η Ανόρθωση βρίσκεται σε μια χαώδη κατάσταση, την ώρα που όλος ο φίλαθλος κόσμος της “Κυρίας” αγωνιά για την επόμενη μέρα της ομάδας, εντούτοις οι πρώην διοικούντες φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν τόσο εύκολα τα… όπλα.

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση, η οποία πάει και πάει και πάει και στο τέλος, ζημιωμένη μένει η ομάδα μας, που για αυτήν είχαν πει πως θα γίνουν και… χαμάληδες.

Σε μια τόση κρίσιμη καμπή, ένα μόλις μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να γίνει γρηγορότερα η Εκλογική Συνέλευση του σωματείου. Κι όμως, κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου, καθώς χρησιμοποιούν το καταστατικό του συλλόγου σαν Ευαγγέλιο, μόνο όποτε τους συμφέρει.

Πρώην παράγοντας της ομάδας μας που εξέφρασε έντονα το ενδιαφέρον του τις τελευταίες μέρες για την προεδρία του συλλόγου, βρίσκει διάφορα εμπόδια που τοποθετούν μέλη της υπό παραίτησην διοίκησης ή διάφοροι τους… δορυφόροι. Πιθανότατα γιατί φοβούνται πως αν αναλάβει, θα καταφέρει να πετύχει ό,τι δεν πέτυχαν αυτοί στα πέντε χρόνια φαγούρας και ξεφτίλας που ζήσαμε.

Υπενθυμίζουμε πως εάν μείνουν έτσι τα πράγματα και πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση στις 13 του μηνός, αυτό σημαίνει πως στις 14 θα μπορέσει πλέον να πιάσει δουλειά το Δ.Σ., σε μια περίοδο που τα πάντα θα… παραλύσουν λόγω του Δεκαπενταυγούστου, με την ομάδα να μην μπορεί ουσιαστικά να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της έγκαιρα και με το θέμα του προπονητή να εκκρεμεί ακόμη, όπως επίσης και αυτό του οικονομικού.

Κι όλα αυτά, την ώρα που κάποιοι έχουν το θράσος να βγαίνουν και να διερωτούνται πού είναι οι σωτήρες που θα αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Πραγματικά κρίμα για την ομάδα μας, κρίμα για την ιστορία της. Τελικά κάποιοι βάζουν τα ενδιαφέροντά τους παραπάνω από το σύλλογο και όπως φαίνεται, τα λεγόμενά τους περί αγάπης και λατρείας για το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου, δεν ήταν τίποτα άλλο παρά κούφια λόγια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ