ΠΑΝΣΥΦΙ: «Τώρα θυμηθήκατε το Καταστατικό;»

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σε πρωινή του ανακοίνωση χαιρετίζει την παραίτηση και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο ψέγει την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης, λόγω των διατάξεων του καταστατικού. «Τώρα θυμηθήκατε το καταστατικό;» ρωτά χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ανόρθωσις Αμμοχώστου χαιρετίζει την παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, μετά και από τη δική μας κίνηση να καταλάβουμε τα γραφεία του Σωματείου.

Ωστόσο, η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν μπορεί να μείνει ακέφαλη αυτές τις δύο βδομάδες με διοίκηση και τεχνική ηγεσία να τελούν υπό παραίτηση. Από αύριο, επιβάλλεται να οριστεί μια διοικούσα επιτροπή, η οποία να τρέξει τον προγραμματισμό, με κύρια προτεραιότητα την εξεύρεση νέου προπονητή. Επιπλέον, η παραίτηση του ΔΣ δεν το απαλλάσσει από τις ευθύνες που του αναλογούν, σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό της φετινής περιόδου.

Η επίκληση στο Καταστατικό του Συλλόγου σε αυτή τη χρονική συγκυρία μας προκαλεί θυμηδία. Ένα Καταστατικό το οποίο «ποδοπατήθηκε» μετά την παραίτηση του Κυριάκου Κούσιου στα τέλη του 2010, όταν και σχηματίστηκε το «οικουμενικό σχήμα» υπό τον επίτιμο. Εξάλλου το Καταστατικό είναι εκεί για να εξυπηρετεί την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και όχι το αντίστροφο.

Οι εξελίξεις πρέπει να «τρέξουν». Αν χρειαστεί θα τις «τρέξουμε» ξανά εμείς.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ