Άποψη για το νέο προπονητή

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Είμαι της άποψης ότι τον κόσμο στο γήπεδο, τα διαρκείας, τα χρήματα και κατ’επέκταση τη συσπείρωση γύρω από την ομάδα, τη φέρνουν τα καλά και νικηφόρα αποτελέσματα. Για να γίνουν αυτά, πρέπει η ομάδα να παίζει απλό και καλό ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές να έχουν πάθος και δύναμη. Απλά πράγματα, που για να γίνουν υπάρχει μία προϋπόθεση.

Ναί, η διοίκηση Σάββα Κάκου έκανε πολλά λάθη και μετά το γκάζο της Σουηδίας πρέπει και επιβάλλεται να αποχωρήσει. Είμαι σίγουρος ότι σε 15 μέρες θα έχουμε νέα διοίκηση. Είτε με νέους παράγοντες, είτε με παλαιούς και νέους. Όπως και να’χει, η νέα διοίκηση θα πρέπει άμεσα να λάβει κάποιες αποφάσεις που θα προδικάσουν το μέλλον της ομάδας μας. Πιστεύω ότι η πιο σημαντική απόφαση έχει να κάνει με τον προπονητή.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα απλό και λογικό. Χρειαζόμαστε έναν προπονητή, που πρώτα απ’όλα πρέπει να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές του. Να μπορεί να πάρει το 100% της απόδοσης του καθενός. Που βάσει του ρόστερ του, να ξέρει πού στέκεται. Να εφαρμόζει τους απλούς κανόνες του ποδοσφαίρου, χωρίς πειραματισμούς και ”εξυπνάδες”. (π.χ. ο Γκαρσία στο αριστερό φτερό της επίθεσης, ο Μαραγκός 10άρι, ο Μαρσίνιο και ο Γκριγκαλασβίλι εκτός 18άδας και άλλα πολλά, σε ένα παιχνίδι το οποίο κέρδιζες με 3-0 και το μόνο που έπρεπε να κάνεις, ήταν είτε να σκοράρεις 1 τέρμα, είτε αν δεν σκοράρεις, να κάνεις σωστή διαχείριση και σπατάλη του χρόνου!)

Αυτός σίγουρα ΔΕΝ είναι ο Κασσιανός.(παρά την όποια καλή του διάθεση να βοηθήσει την ομάδα μας). Θα είναι στο χέρι της νέας διοίκησης να βρει τον κατάλληλο προπονητή. Θα τα καταφέρει όμως; Υπάρχει τέτοιος προπονητής διαθέσιμος αυτό τον καιρό; Και αν υπάρχει, θα θέλει να αναλάβει την ομάδα μας; Θα έχει την κράση να καθίσει στην ηλεκτρική καρέκλα του Αντώνης Παπαδόπουλος;

Όλα αυτά, θα πρέπει η νέα διοίκηση να τα λάβει σοβαρά υπόψη, πριν αποφασίσουν σε ποιόν θα αναθέσουν τις τύχες της αγαπημένης μας ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ.

Κύριοι της Διοίκησης, ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα. Έμεινε 1 μήνας μόνο στο νέο προπονητή για να δουλέψει.

Και σας υπενθυμίζω: Χρειάζεται 2 νίκες, στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Διαφορετικά…

Μ.Κ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ